Wie zijn wij

Visie
Ik geloof dat je met passie en eenvoud mensen kunt raken. Met mijn passie voor materialen en vormgeving wil ik mensen bewust laten stilstaan bij de schoonheid en eenvoud van de dagelijkse dingen. Kijk om je heen en je ziet de mooiste dingen in vormen, kleuren. Als designer word ik elke dag verrast door deze dagelijkse dingen.

Mooi Goed Collectie
Voor mij is industriële vormgeving meer dan alleen design. Natuurlijk moeten een product mooi zijn, maar ik vind het vooral belangrijk dat het puur, eerlijk en oprecht is. Het moet direct duidelijk zijn waarvan het gemaakt is, hoe het in elkaar zit en waarvoor je het kunt gebruiken. Hierbij is de waan van de dag niet belangrijk, de ontwerpen zijn allemaal tijdloos met een leuke knipoog.
De Mooi Goed collectie bestaat uit minimalistische design woonaccessoires gemaakt van mat gelakt metaal. Omdat ik vind dat design oprecht moet zijn, laat ik de productie van de Mooi Goed collectie in eigen beheer uitvoeren in Nederland. Zo kan ik de productie goed in de gaten houden om de hoge kwaliteit te garanderen.

Over mij
Mijn naam is Christian Kocx en ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in het centrum van Turnhout in België. In 2006 studeerde ik af aan de bekende Design Academy Eindhoven. Direct daarna startte ik mijn ontwerpstudio Kocx Ontwerpen. Ik ontwerp voor diverse designmerken en mijn producten waren te zien op verschillende beurzen in Nederland zoals The Dutch Design Week en Inside Design. Ook internationaal is er belangstelling voor mijn ontwerpen met onder andere presentaties op Salone Del Mobile in Milaan. Mijn ontwerpen waren ook te zien in media als Eigen Huis en Interieur, Elle Wonen, Elle Mode, De Volkskrant, DPI magazine, Plaza Koti, Ideat, Objekt International en Abitare.

WieChristian Kocx
MerkMooi Goed
FilosofieEerlijk Dutch Design
WebsiteMooi-goed.nl

Wie zijn wij

Visie
Ik geloof dat je met passie en eenvoud mensen kunt raken. Met mijn passie voor materialen en vormgeving wil ik mensen bewust laten stilstaan bij de schoonheid en eenvoud van de dagelijkse dingen. Kijk om je heen en je ziet de mooiste dingen in vormen, kleuren. Als designer word ik elke dag verrast door deze dagelijkse dingen.

Mooi Goed Collectie
Voor mij is industriële vormgeving meer dan alleen design. Natuurlijk moeten een product mooi zijn, maar ik vind het vooral belangrijk dat het puur, eerlijk en oprecht is. Het moet direct duidelijk zijn waarvan het gemaakt is, hoe het in elkaar zit en waarvoor je het kunt gebruiken. Hierbij is de waan van de dag niet belangrijk, de ontwerpen zijn allemaal tijdloos met een leuke knipoog.
De Mooi Goed collectie bestaat uit minimalistische design woonaccessoires gemaakt van mat gelakt metaal. Omdat ik vind dat design oprecht moet zijn, laat ik de productie van de Mooi Goed collectie in eigen beheer uitvoeren in Nederland. Zo kan ik de productie goed in de gaten houden om de hoge kwaliteit te garanderen.

Over mij
Mijn naam is Christian Kocx en ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen in het centrum van Turnhout in België. In 2006 studeerde ik af aan de bekende Design Academy Eindhoven. Direct daarna startte ik mijn ontwerpstudio Kocx Ontwerpen. Ik ontwerp voor diverse designmerken en mijn producten waren te zien op verschillende beurzen in Nederland zoals The Dutch Design Week en Inside Design. Ook internationaal is er belangstelling voor mijn ontwerpen met onder andere presentaties op Salone Del Mobile in Milaan. Mijn ontwerpen waren ook te zien in media als Eigen Huis en Interieur, Elle Wonen, Elle Mode, De Volkskrant, DPI magazine, Plaza Koti, Ideat, Objekt International en Abitare.

Instagram

Follow us

Share us

Tag us

Love us

#mooigoed