Interieur

De mooiste decoratie voor jouw interieur

Hier vind je wat tips voor de mooiste items om jouw interieur mee te decoreren. Ben jij je eigen huis soms ook een beetje zat? Of word je stiekem een beetje jaloers van al die mooie interieurfoto’s die je voorbij ziet komen op social media? Soms voel je plots de drang om je huis volledig te verbouwen en precies zo te maken zoals dat perfecte Pinterest plaatje. Gelukkig is dat vaak helemaal niet nodig, want met het toevoegen van de juiste decoratie kan je al heel veel. Let maar op, straks heb jij voor je gevoel een heel nieuw huis door slechts een paar kleine aanpassingen te doen.

Ga voor een blikvanger

Vaak vinden mensen het spannend of lastig om te kiezen voor een opvallend item in hun interieur. Terwijl zo’n eyecatcher de inrichting van je huis echt helemaal af kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een groot schilderij, een vintage boekenkast, een boompje in een grote pot of misschien zelfs wel een piano.

Versier je huis met de fleurigste droogbloemen

Droogbloemen zijn hot. En dat is niet zo gek ook, want ze zien er niet alleen beeldig uit maar hebben ook nog eens weinig tot geen verzorging nodig. Hoe fijn is dat! Je kan kiezen voor mooie nude en beige tinten, maar houd je meer van kleur dan kun je ook helemaal uitpakken en het zo gek maken als jij zelf wilt. Het grootste voordeel van droogbloemen is dat ze zo lang blijven staan dat het prijstechnisch veel aantrekkelijker is dan die wekelijkse bos verse bloemen. En het scheelt nog een hoop gedoe ook. Dus hup, kom maar door met die droogbloemen!

Andere kussens

Last but not least, nog een hele handige tip voor decoratie in jouw interieur. Plaats wat extra kussentjes op de bank of als je deze al hebt vervang deze eens voor kussens met een andere print of kleur. Geloof mij maar dat jouw interieur in een oogopslag heel anders zal tonen.